A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817875.5268.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andronescu despre faptul ca nu mai este desemnata Ministru al Educatiei: Nimeni nu este de neinlocuit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-12-2012, ora 18:22

Andronescu despre faptul ca nu mai este desemnata Ministru al Educatiei: Nimeni nu este de neinlocuit

Articol de Madalina Irimia

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat miercuri despre faptul ca nu a mai fost desemnata ministru al Educatiei ca 'nimeni nu este de neinlocuit'.

Ea a sustinut ca nimeni din alianta din care face parte nu i-a reprosat ceva legat de activitatea sa ca ministru al Educatiei.

'Nu (nu mi s-a reprosat nimic - n.r.). Nu e nimeni de neinlocuit si nimeni... sau cel putin eu nu am facut niciodata parte din categoria celor care desfasoara o activitate avand o tinta - sa fiu ministrul Educatiei', a spus Andronescu, la finalul primei sedinte in plen a noului Senat.

Ecaterina Andronescu a adaugat: 'Trebuie sa mai incerce si altii sa fie foarte buni ministri ai Educatiei, nu?'.

Intrebata daca va accepta sa preia din nou conducerea Ministerului Educatiei in cazul unei remanieri, ea a raspuns: 'Eu v-am spus, am acceptat sa fiu ministru, asa cum stiti, pentru ca am fost constienta de experienta si expertiza pe care le am, acumulate de-a lungul anilor si pe care le pun in slujba sistemului de invatamant'.

Andronescu a afirmat ca este foarte probabil sa preia conducerea Comisiei de invatamant din Senat, insa, discutia in legatura cu acest subiect ramane inca deschisa, deoarece 'asta intotdeauna se distribuie prin votul senatorilor'.

Sursa: AGERPRES

Foto: blackdog.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii