A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661752.1743.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, primul mesaj dupa tragedia din Colectiv: „O palma crunta de la viata”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2016, ora 12:28

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, primul mesaj dupa tragedia din Colectiv: „O palma crunta de la viata”

Articol de Madalina Irimia
Solistul trupei Goodbye to Gravity a transmis primul sau mesaj public, in care a vorbit despre drama din Clubul Colectiv. Andrei Galut spune ca acele momente l-au pus la pamant, i-au intunecat visele si i-au rapit pe cei dragi.

Andrei Galut este intr-o stare buna din punct de vedere fizic, dar psihic este distrus din cauza vestilor pe care le-a primit despre apropiatii lui. Colegii sai din trupa si logodnica lui au murit ca urmare a incendiului din Colectiv.

La trei luni de la incendiul din Colectiv, care i-a marcat definitiv viata, aradeanul Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, a exprimat primul sau mesaj public. Nu a facut-o direct, ci printr-un intermediar: Vlad Busca, reprezentant al Universal Music (casa de discuri a formatiei). Acesta a dat citire emotionantului mesaj al lui Andrei Galut in cadrul Galei Metalhead Awards, unde trupa Goodbye to Gravity a fost distinsa cu premiul special "Best Romanian Rock Ambassador".

"Cei care m-au cunoscut stiu cat de mult ne-ar fi placut sa fim in fata voastra acum, dar nu a fost sa fie asa. stiu ca tot s-a discutat despre acel eveniment si nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente in care primesti o palma crunta de la viata, care te pune la pamant, iti intuneca visele si ti-i rapeste pe cei dragi, fara motiv si fara ezitare. Asta a insemnat Colectiv pentru mine si sute de alti oameni minunati, care s-au alaturat pe 30 octombrie sa sarbatorim impreuna lansarea albumului Mantras of War. Acum avem inca 63 de motive sa luptam, sa purtam in continuare razboaiele noastre interioare sau nu, sa tinem capul sus, atat pentru noi, cat si pentru ei. Va multumesc tuturor, celor care apreciaza si cred in visul numit Goodbye to Gravity! Sa ne vedem sanatosi si la cat mai multe concerte!", a declarat Andrei, potrivit aradon.ro.

Andrei Galut a fost transferat la cateva zile dupa incendiu in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor interventii. Apropiatii spun ca starea de sanatate a lui Andrei se imbunatateste.

Membrii trupei Goodbye to Gravity - Andrei Galut (voce), Alex Pascu (bas), Vlad telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Enache (tobe) - au concertat pe 30 octombrie in clubul Colectiv din Bucuresti. Goodbye to Gravity si-a lansat in acea seara albumul "Mantras of War".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii