ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
03-12-2013, ora 16:41

Andreea Marin, data afara de la TVR? Ce spune vedeta

Articol de Madalina Irimia

Andreea Marin a revenit in aceasta toamna cu o noua productie la TVR, postul care a consacrat-o. Audientele scazute au dus la zvonuri in media care spuneau ca postul public de televiziune se pregateste sa intrerupa emisiunea.

Zvonurile potrivit carora conducerea TVR ar planifica sa renunte la emisiune au fost infirmate de Andreea Marin, care sustine ca succesul de care se bucura "Pretuieste viata" a inceput sa deranjeze.

"Da, ne-a fost foarte greu la inceput sa convingem sponsorii sa vina alaturi de noi pentru ca nu mai aveau miza audientei de multa vreme. Acum, insa, situatia s-a schimbat radical pentru ca am ajuns sa urcam pe locul 3 pe o mare parte a emisiunii, dupa Pro TV si Antena 1 care au show-uri consacrate de multa vreme duminica seara. (...) Zvonurile sunt nefondate si incearca o manipulare ieftina cu miros de politica. Deranjam, e adevarat, pentru ca am crescut rapid, neasteptat si am retrezit dorinta telespectatorilor de a vedea oameni adevarati si televiziune de calitate, nu barfe, scandaluri si artificii de imagine", a declarat Andreea Marin pentru Agentia de Presa Mondena.

Foto: ziarulatac.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii