A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819661.392.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andreea Mantea isi ataca rivala pe Facebook
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
28-04-2013, ora 16:49

Andreea Mantea isi ataca rivala pe Facebook

Articol de Madalina Irimia

Andreea Mantea confirma inca o data despartirea de Stefan Stan.

"Am ajuns sa cred ca in fiecare relatie , la un anumit moment ajunge sa intervina o a treia persoana in cuplu, fie ca partenerul de cuplu afla sau nu relatie continua si in spatele cortinelor ducand o viata dubla . Eu ma intreb cum ar putea o femeie sa se injoseasca atat stiind ca Stefan Stan urma sa-mi fie sot, este o persoana publica si s-ar afla despre relatie lor ? - Eu, una, chiar l-am iubit si nu meritam sa-mi faca acest lucru", a scris Andreea Mantea pe Facebook.

Despartirea dintre Andreea Mantea si Stefan Stan are radacini mai adanci decat o banala cearta intre doi indragostiti.Ca in majoritatea cazurilor de despartire, cauza e, si in cazul Andreei si al lui Stefan, cea de-a treia persoana. Laura Z. este femeia care si-a bagat coada intre cei doi. Cu o statura asemanatoare cu a Andreei, Laura l-a cucerit pe Stan dupa ce s-au intalnit la un concert de-al lui. In varsta de 25 de ani, satena miniona este absolventa unui liceu economic, a lucrat la o banca si, in prezent, este angajata la o firma de telefonie mobila.

Integral pe realitatea.net

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii