ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
08-01-2014, ora 15:49

Andreea Esca, umilita de Dan Negru

Articol de Madalina Irimia

Omul de televiziune Dan Negru (Antena 1) a comentat decizia rivalilor de la Pro TV de a incepe principalul jurnal al zilei, Stirile de la ora 19, prezentate de Andreea Esca, cu stirea despre divortul dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav.

Dan Negru a postat pe Facebook un mesaj care ataca decizia celor de la Pro TV de a deschide principalul jurnal al zilei cu divortul dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu.

"Principalele televiziuni din Romania au deschis principalele jurnale de stiri de la ora 19 cu divortul Biancai Dragusanu! La o zi dupa ce un fost premier a intrat in puscarie! Cica o stire trebuie sa fie asemenea unei fuste mini purtata de o femeie frumoasa. Destul de lunga pentru a acoperi subiectul, dar destul de scurta ca sa fie interesanta. Ai nostri au retinut doar partea cu fusta scurta...", a explicat prezentatorul TV.

Victor Slav a anuntat marti ca a luat decizia de a divorta de Bianca Dragusanu, dupa ce aceasta a plecat singura la Paris, unde s-a intalnit cu fostul sau iubit, Adrian Cristea.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii