A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761152.5917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andreea Esca, despre PLECAREA din Pro TV. Oana Cuzino renunta la revista CSID
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-04-2014, ora 16:17

Andreea Esca, despre PLECAREA din Pro TV. Oana Cuzino renunta la revista CSID

Articol de Madalina Irimia

Andreea Esca neaga zvonul potrivit caruia ar fi fost somata de conducerea PRO TV sa aleaga intre pupitrul stirilor si conducerea revistei „The One". Stirista spune ca cele doua functii nu sunt in conflict. Totodata, Esca spune ca „The One" pregateste un numar aniversar. Oana Cuzino, la randul sau, s-a despartit de Mediafax Grup si nu mai conduce revista CSID.

Andreea Esca sustine ca revista „The One" nureprezinta o concurenta pentru PRO TV si ca nu s-a pus niciodata problema sa aleaga intre cele doua functii: de prezentatoare a stirilor PRO TV sau director editorial al revistei in cauza.

"Nu a existat niciun fel de discutie cu nimeni pe aceasta tema. Probabil si datorita faptului ca activitatea de la revista nu reprezinta, sub nicio forma, o concurenta pentru ceea ce face u in cadrul Stirilor Pro Tv de la ora 19.00. Editarea revistei The One este o activitate complementara, care imi face foarte mare placere", a declarat Andreea Esca pentru paginademedia.ro

Esca sustine ca, in prezent, lucreaza intens la numarul aniversar al publicatiei.

"Noi implinim 10 ani luna viitoare si suntem in plin proces de editare a revistei aniversare. Va fi un numar special. Pregatim si o petrecere cu aceasta ocazie", a incheiat stirista.

OANA CUZINO s-a despartit de revista CSID "amiabil"

Revista Ce se intampla doctore – CSID a aparut pe piata, in aceste zile, fara Oana Cuzino, numele de care era legata publicatia din portofoliul Mediafax Group.

Oana Cuzino, care realizeaza o emisiune cu acelasi nume la Pro TV, era director editorial al revistei si semna un editorial in publicatia Mediafax Group, companie detinuta de Adrian Sarbu.

Orlando Nicoara, director general Mediafax, pentru Paginademedia.ro:

De Oana Cuzino ne-am despartit de comun acord. Revista merge mai departe, cu Beatrice Osanu ca redactor-sef. Momentan nu avem un alt director editorial.”

Foto: click.ro, protv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii