ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2015, ora 09:57

Andreas Lubitz a anuntat Lufthansa in 2009 ca avea "depresie severa". Compania a aratat procurorilor conversatiile pe email

Articol de Cristian Amariei
Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul companiei Germanwings informase Lufthansa din anul 2009 ca avea "depresie severa", anunta compania, potrivit Die Welt.

"Andreas Lubitz a informat scoala de piloti a companiei Lufthansa in 2009 ca a avusese un episod de depresie severa", precizeaza comunicatul.

Compania Lufthansa a pus la dispozitia procurorilor germani conversatiile pe email avute cu Andreas Lubitz.

Copilotul avionului Germanwings era sub tratament psihiatric si neurologic, avand "tendinte sinucigase" si depresie - simptome ale unei "boli psihosomatice", au dezvaluit procurorii germani, potrivit NBC News.

Procurorii francezi suspecteaza ca Andreas Lubitz, copilotul avionului, a prabusit intentionat aeronava, el profitand de iesirea pentru scurt timp a capitanului din carlinga pentru a inclina aeronava pe o traiectorie de prabusire.

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, avand la bord 144 de pasageri si sase membri ai echipajului, s-a prabusit pe 24 martie intr-o zona muntoasa din sud-estul Frantei. Nu au existat supravietuitori.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii