A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631881.8909.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Andra, nemachiata si necoafata intr-o imagine de mii de like-uri. Iti place cum arata?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
02-06-2014, ora 12:08

Andra, nemachiata si necoafata intr-o imagine de mii de like-uri. Iti place cum arata?

Articol de Madalina Irimia

Andra este considerata una dintre cele mai talentate artiste de la noi, iar la capitolul aspect fizic vedeta reuseste sa impresioneze de fiecare data, scrie protv.ro.

Daca la evenimentele mondene, pe scena, in spectacole, Andra isi surprinde mereu fanii cu aparitii impecabile, nici atunci cand apare complet nemachiata, necoafata si imbracata lejer, artista nu primeste critici sau reprosuri din partea celor care o indragesc.

De curand, vedeta a postat pe pagina de Facebook o imagine in care este alaturi de doua prietene, iar vedeta le-a aratat fanilor frumusetea naturala pe care o poseda. Chiar daca nu avea make-up pe fata, parul era prins lejer la spate, zambetul molipsitor si ochii expresivi i-au cucerit pe loc pe aceia care au vazut fotografia.

Cei care ii urmaresc activitatea pe retelele de socializare, au complimentat imediat aparitia artistei:"Ce frumoasa esti nemachiata", "Frumoasa", sau "Sunteti superbe", au fost numai cateva dintre comentariile care au curs in josul postarii.

Foto: bravonet.ro

     
Tag-uri: Andra, poza, Facebook
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii