ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
05-03-2014, ora 12:00

Andra, declaratie impresionanta de dragoste pentru sotul ei. Zeci de mii de fani i-au dat LIKE pentru acest mesaj

Articol de Madalina Irimia

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide si mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi casatoriti de aproape 6 ani, insa sunt la fel de indragostiti ca in prima zi.

Iata ce mesaj emotionant a postat Andra pe pagina ei de Facebook, cu dedicatie pentru sotul ei:

"Mereu cand ma gandesc la viitor, iubire, respect, familie, fericire, imi apare EL in gand. Si zambesc de fiecare data amintindu-mi cat de norocoasa sunt. El imi este indispensabil in a-mi pastra echilibrul, rabdarea, concentrarea. Cele mai frumoase cuvinte si trairi, el mi le inspira. Cel mai pretios dar al vietii mele, David, el mi l-a oferit. Gasesc logica si implinire in a-l iubi in fiecare zi si mai mult. El, este sotul meu. Te iubesc" a scris cantareata, iar mesajul ei a fost apreciat de zeci de mii de fani. "Sunteti un exemplu pentru toti!", "Cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am auzit-o.Foarte frumos,sa va iubiti toata viata si sa fiti sanatosi si fericiti", "Esti o norocoasa, Andra, si sotul tau la fel, nu toti ne gasim sufletul pereche. Sa fiti asa toata viata!" i-au scris admiratorii.

Intrebata care sunt lucrurile care definesc un cuplu stabil, in opinia ei, Andra a declarat pentru protv.ro: "Pasiuni comune, prietenie, sinceritate, rabdare si, nu in ultimul rand, multa iubire".

Andra si Catalin Maruta s-au casatorit pe 23 august, in 2008, la Tg. Jiu, iar la petrecerea de nunta au participat aproape 800 de invitati.

Sursa: protv.ro

Foto: ele.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii