A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661711.9464.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anda Adam, atacata dur de Marina Almasan dupa ce a spus ca nu i se pare iesit din comun sa te droghezi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
15-05-2013, ora 15:04

Anda Adam, atacata dur de Marina Almasan dupa ce a spus ca nu i se pare iesit din comun sa te droghezi

Articol de Madalina Irimia

Anda Adam a stranit reactii controversate cu o declaratie referitoare la consumul de droguri. Cantareata spune ca este impotriva lor, dar ca "nu i se pare nimic iesit din comun sau wow" ca oamenii se drogheaza, cerandu-le romanilor sa fie mult mai relaxati in privinta consumatorilor de droguri.

"Eu sunt impotriva drogurilor, daca ma intrebi pe mine. Dar din punctul meu de vedere, cred ca este o chestie inevitabila in 2013. Nu stiu, nu mi se pare nimic iesit din comun si nu mi se mai pare nimic "WOW!". Sunt foarte multi care se drogheaza. Asta se intampla si "afara". Si ce daca noi nu suntem "afara"? Treziti-va! Si Romania este tot "afara"! Daca altii fac chestia asta in alte tari, daca marijuana este legalizata in nu stiu ce teritorii si oamenii sunt relaxati din punctul asta de vedere, noi de ce nu putem fi relaxati?", a spus Anda Adam in Ring.

Prima care a luat atitudine impotriva Andei Adam a fost Marina Almasan.

"Stimata Adam, te apreciez foarte mult in calitate de cantareata, dar, te rog, pastreaza-ti aceste opinii pentru tine si cei ce-ti sunt f.f.f.f. apropiati! Degeaba dregi tot mataluta busuiocul grabindu-te sa declari, in acelasi interviu, ca tu, personal, esti impotriva drogurilor (sincer, ma cam indoiesc de asta!) daca le inoculezi fanilor tai ideea ca a te droga e ceva firesc. Pai, Anduta-draguta, fata mamii, afla ca "chestia asta" ne da noua, parintilor de adolescenti, nesfarsite nopti de nesomn, frisoane in miez de vara, emotii uriase, framantari cosmice!", a scris Marina Almasan in Ziarul Ring.

Integral pe perfecte.ro

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii