A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835246.5012.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ancheta in cazul unui politist care a ajuns imbracat intr-un bazin, impins de un angajat ISU
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 11:01

Ancheta in cazul unui politist care a ajuns imbracat intr-un bazin, impins de un angajat ISU

Articol de Cristian Amariei

Politistii vasluieni au declansat, luni, o ancheta in cazul unui politist local care, imbracat cu hainele de serviciu, a ajuns in bazinul mare al strandului din Vaslui, dupa ce ar fi fost impins de un angajat al ISU in timp ce se opunea ca un alt barbat sa intre in apa dupa inchiderea programului.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei Locale Vaslui, agentul se afla in timpul serviciului la strandul din municipiul Vaslui cand, in urma unui conflict cu doi barbati aflati la gratar, unul dintre acestia fiind angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, a ajuns imbracat in bazinul mare de inot, transmite MEDIAFAX.

Conflictul a izbucnit dupa ce politistul local i-a interzis unuia dintre cei doi barbati sa mai intre in apa intrucat se terminase programul strandului. In acel moment, a intervenit in discutie si angajatul ISU Vaslui, care l-ar fi impins pe agent in bazin.

Ajuns in apa, politistul a reusit sa inoate pana la bara metalica situata pe marginea bazinului. Imediat ce a iesit din bazin, agentul a solicitat interventia Politiei, care a declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili in ce conditii a avut loc incidentul.

Foto: reporterul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii