A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834257.346.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ancheta in cazul unei femei cu opt copii, filmata beata, in timp ce cade cu copilul in brate - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-10-2014, ora 09:35

Ancheta in cazul unei femei cu opt copii, filmata beata, in timp ce cade cu copilul in brate - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui va prelua opt copii cu varste intre un an si 14 ani, neglijati de parinti si crescuti intr-o camera insalubra, ancheta fiind declansata in urma unor imagini in care mama acestora apare bauta, prabusindu-se cu unul dintre copii in brate.

Potrivit reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui, opt copii cu varste cuprinse intre un an si 14 ani vor fi preluati in regim de urgenta dintr-o familie din localitatea stioborani, dupa ce, in urma unei evaluari, s-a constatat ca sunt expusi unei situatii de risc.

Copiii au fost gasiti neingrijiti in locuinta, formata dintr-o singura camera insalubra, unii dintre ei avand probleme de sanatate, in special din cauza frigului din casa.

Ancheta in acest caz a fost declansata de reprezentantii DGASPC Vaslui in urma unor imagini cu mama copiilor, in varsta de 36 de ani, care, bauta fiind si cu o sticla de vin in mana, se deplasa pe un drum din localitete impreuna cu doi dintre copii, de doi si patru ani, care erau murdari si neingrijiti.

La un moment dat, femeia, care il tinea in brate pe cel mai mic dintre copii, si-a pierdut echilibrul din cauza starii avansate de ebrietate si s-a prabusit, scapandu-l pe asfalt pe copil. Acelasi copil, care este descult, desi era frig si asfaltul era ud, este tarat apoi de catre mama sa pe jos. Femeia ii lasa apoi pe copii pe marginea drumului, unul dintre ei stand pe jos, si incepe sa se certe cu reporterul televiziunii care o filma.

”Am vizionat acele imagini si pot spune ca sunt socante, ceva incalificabil. Nu pot sa-ti imaginezi cum scapa copilul din brate, in schimb nu da drumul din mana sticlei cu vin. Nu mai spunem ca, inclusiv in acea camera in care sunt tinuti opt copii, era jale atunci cand am fost pentru evaluarea cazului. Nu intelegem ce a facut comunitatea locala pana acum de nu a sesizat problemele grave din aceasta familie”, a declarat, sambata, pentru Mediafax, directorul DGASPC Vaslui, Ionel Armeanu.

In urma unei prime evaluari a cazului, specialistii DGASPC Vaslui au propus familiei ca cei opt copii sa fie preluati in regim de urgenta, insa parintii au refuzat, astfel ca institutia va solicita, luni, in instanta, scoaterea din familie a copiilor. Pentru a obtine ordonanta presedintiala, DGASPC Vaslui va prezenta judecatorilor ca proba imaginile cu femeia si cu cei doi copii ai sai.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii