A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662404.2851.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ancheta a Mitropoliei Chisinaului in cazul preotului care isi incaleca un enorias, in timpul unui ritual bizar de exorcizare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-06-2015, ora 09:21

Ancheta a Mitropoliei Chisinaului in cazul preotului care isi incaleca un enorias, in timpul unui ritual bizar de exorcizare

Articol de Madalina Irimia
Reprezentantii Mitropoliei Chisinaului au aflat identitatea preotului filmat in timp ce facea un ritual bizar de exorcizaresi il vor trage la raspundere.

Scene revoltatoare s-au derulat in fata unei biserici ortodoxe din regiunea Transnistria, unde un preot a fost filmat in timp ce realiza un asa numit ritual de exorcizare. Un barbat, considerat posedat, a fost incalecat ca un animal de parintele convins ca actiunile lui il vor izgoni pe necuratul.

"Mergem spre Ierusalim. Oameni buni, salvati-ma!" - spune preotul.

Niciunul dintre enoriasi nu a raspuns acestui strigat de ajutor. Oamenii fie s-au amuzat, fie au privit cu gravitate scenele halucinante.

In tot acest timp, doi barbati au avut grija ca slujitorul bisericii sa nu se dezechilibreze. In multime se remarca si doua femei in robe ciudate, negre, cu gluga, care urmaresc cu mare atentie scenele.

Istovit, la un moment dat, tanarul chiar ii propune preotului sa ii dea voie sa il duca in brate, fiindca nu mai poate sa suporte greutatea si sa indure umilinta. Dar, n-a fost chip sa negocieze cu parintele.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii