ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-09-2014, ora 11:05

Anca Turcasiu si sotul ei si-au spus „Adio!” dupa 16 ani de casnicie

Articol de Madalina Irimia
Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu s-au despartit de comun acord in urma cu aproximativ o luna, dupa ce, initial, ar fi incercat sa mai acorde o sansa casniciei lor. Apropiatii spun ca fostii soti au stabilit sa ramana in relatii bune, astfel incat fiul lor sa nu fie afectat de decizia parintilor de a incheia mariajul.

Anca Turcasiu si medicul Cristian Georgescu formau pana mai ieri unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton.

Erau casatoriti de 16 ani si nimic nu parea sa le afecteze relatia. Doar ca, in ultimul timp, aparent din cauza programului foarte incarcat al artistei, care era angrenata in mai multe proiecte, norii negri s-au abatut si in casnicia lor.

Cei doi soti au renuntat, astfel, la verighete, inca de la sfarsitul anului trecut, cand au vorbit, pentru prima oara, despre un potential divort. Surse din preajma lor sustin insa ca la scurt timp s-au razgandit si, mediati fiind, au incercat sa mai acorde o sansa casniciei lor, mai ales ca au un fiu, Alexandru, in varsta de 15 ani.

Sursa: libertatea.ro
Foto: ancaturcasiu.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii