A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664104.0295.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anca Dragu: „Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane lei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
30-05-2016, ora 11:11

Anca Dragu: „Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane lei”

Articol de Madalina Irimia
Supraacciza la carburanti a adus anul acesta la buget 10 milioane de lei si anul trecut 30 de milioane lei, a afirmat duminica, la Digi 24, ministrul Finantelor, Anca Dragu, subliniind ca aceasta a fost introdusa pentru a compensa diminuarea incasarilor din CAS si ca urmeaza sa fie eliminata in 2017.

"A adus la buget anul acesta, pana in prezent, 10 milioane lei. Anul trecut cred ca aveam in jur de 30 de milioane de lei.(...) A fost introdusa pentru a compensa scaderea de incasari din reducerea CAS. in momentul reducerii contributiilor se produce si o reducere a incasarilor si atunci a fost nevoie, cu atat mai mult cu cat Romania era intr-un acord de finantare cu Fondul Monetar International si cu Comisia Europeana si orice masura fiscala trebuia sa fie neutra din punct de vedere bugetar. Aceasta va fi eliminata in 2017", a spus Dragu.

Conform noului Cod Fiscal, supraacciza la carburanti, in valoare de 7 eurocenti/litru, a ramas in vigoare inca un an, desi prima varianta a Codului prevedea eliminarea ei la 1 ianuarie 2016. Actul normativ prevede disparitia acestei taxe la 1 ianuarie 2017.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii