A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833461.822.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anamaria Prodan a incasat o lovitura grea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-11-2014, ora 10:33

Anamaria Prodan a incasat o lovitura grea

Articol de Cristian Amariei
Devenita cel mai important impresar din fotbalul romanesc dupa condamnarile fratilor Becali, Anamaria Prodan a primit o lovitura grea intr-un moment in care negociaza mai multe contracte importante.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca sotia lui Laurentiu Reghecampf nu-si mai poate exercita meseria de agent FIFA deoarece licenta sa a fost suspendata automat de Federatia Romana de Fotbal.

Adrian Stangaciu, presedintele Comisiei pentru Acordarea Licentelor de Agenti de Jucatori din cadrul FRF, a primit cu surpindere aceasta veste, insa dupa cateva minute a venit cu precizari.

Potrivit lui Stangaciu, licenta sotiei lui Reghecampf a fost suspendata intrucat aceasta a uitat sa-si plateasca polita de asigurare de raspundere profesionala, criteriu obligatoriu pentru a avea o licenta valida de impresar.

"Licenta doamnei Prodan a fost suspendata automat. In acest moment, nu mai are dreptul sa isi exercite meseria de agent FIFA. Are la dispozitie 90 de zile pentru a plati taxa, pentru ca in caz contrar i se va retrage licenta", a declarat Adrian Stangaciu pentru Ziare.com.

Impresarul cu licenta suspendata are sub contract mai multi fotbalisti importanti din Romania, printre care se afla Alexandru Bourceanu, Mihai Pintilii, Lucian Sanmartean, Paul Papp si Lukasz Szukala.

Anamaria Prodan nu a putut fi contactata pentru a comenta situatia in care se afla.

Sursa: ziare.com
Foto: fanatik.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii