A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662221.4914.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenzile in constructii vor fi ridicate cu pana la de 50 de ori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-06-2016, ora 11:25

Amenzile in constructii vor fi ridicate cu pana la de 50 de ori

Articol de Madalina Irimia
Cuantumul amenzilor aplicate in constructii pentru incalcarea diferitelor reguli va fi majorat, atat pentru constructori, cat si pentru directori din primarii, cu pana la de 50 de ori, prin schimbarea regulilor aplicate in ultimii 25 de ani. Guvernul a redactat un document, prezentat acum de Profit.ro, prin care vrea sa intareasca disciplina in urbanism si autorizarea constructiilor.

Documentul pregatit de Guvern va schimba Legea actuala de autorizare a executarii lucrarilor de constructii, aplicata din 1991, in principal prin cresterea semnificativa a cuantumului amenzilor aplicate pentru incalcarea normelor legale privind urbanismul si autorizarea executarii constructiilor.

Astfel, daca pentru refuzul institutiilor publice de a furniza informatii care, prin natura lor, sunt publice, pentru desfasurarea corespunzatoare a activitatii de amenajare a teritoriului si de urbanism este astazi aplicata o amenda cuprinsa intre 1.000 de lei si 3.000 de lei, cuantumul acesteia va fi fixat la o singura suma, dar de 50 de ori mai mare decat limita minima actuala, si anume 50.000 de lei. Aceeasi amenda de 50.000 de lei va fi aplicata si pentru semnarea de documentatii care contin date eronate, daca nu intra sub incidenta legii penale, fapta amendata astazi cu 1.000 de lei-9.000 de lei.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii