ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-04-2016, ora 10:03

Amenintarea lui Erdogan, dupa un nou ATENTAT sangeros in Turcia

Articol de Madalina Irimia
Atentatul comis joi dupa-amiaza in orasul Diyarbakir, situat in sud-estul Turciei, soldat cu cel putin sapte morti si zeci de raniti, arata "fata urata a terorismului", afirma presedintele Recep Tayyip Erdogan, citat de site-ul agentiei Reuters.

"Acest atentat arata inca o data fata urata a terorismului. Determinarea serviciilor noastre de securitate va pune capat terorismului", a declarat Recep Tayyip Erdogan la Washington, unde participa la Summitul privind Siguranta Nucleara.

Cel putin sapte politisti turci au fost ucisi, iar alte cel putin 30 de persoane au fost ranite in atentatul comis joi dupa-amiaza in orasul turc Diyarbakir, atribuit de autoritati organizatiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

O explozie puternica a avut loc joi dupa-amiaza in principala autogara din orasul Diyarbakir, in sud-estul Turciei, la trecerea unui vehicul blindat apartinand politiei.

Zeci de ambulante au fost trimise la autogara in urma exploziei care a avut loc joi dupa-amiaza.

Atentatul nu a fost inca revendicat, dar Guvernul Turciei il atribuie gruparilor afiliate organizatiei separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii