A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662386.8987.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Amenintare primita de Rusia: „Putin, vom veni in Rusia si va vom ucide in casele voastre”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2016, ora 10:56

Amenintare primita de Rusia: „Putin, vom veni in Rusia si va vom ucide in casele voastre”

Articol de Madalina Irimia
Gruparea terorista Stat Islamic isi indeamna simpatizantii sa efectueze atentate pe teritoriul Rusiei, potrivit unui inregistrari video postata pe retelele sociale, informeaza agentia de stiri Reuters.

"Asculta Putin, vom veni in Rusia si va vom ucide in casele voastre ... Fratii mei, declansati jihadul, ucideti si luptati," este indemnul unui barbat mascat care apare in inregistrarea video.

Autenticitatea acestei inregistrari nu a putut fi verificata, insa a fost trimisa de pe un cont de mesagerie electronica utilizat de gruparea terorista.

Recent, Rusia si SUA au purtat o serie de discutii privind despre intensificarea cooperarii militare impotriva organizatiilor teroriste Stat Islamic si al-Qaida in Siria.

Gruparea Stat Islamic a mai cerut anterior sustinatorilor sai sa comita atacuri teroriste in alte state, in special fiind vizate tarile din Europa, organizatia revendicand mai multe atentate comise in Franta si Germania in ultima luna.

Organizatia terorista pare doar sa fi inspirat atentatul comis pe 14 iulie in orasul francez Nisa, soldat cu 84 de morti, dar a comandat direct atacul sinucigas inregistrat recent in oraselul german Ansbach, soldat cu moartea autorului atacului si ranirea altor 12 persoane, cred oficiali europeni si americani.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii