A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816401.6469.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ambasada Marii Britanii, precizari privind drepturile si statutul cetatenilor UE din Marea Britanie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-07-2016, ora 13:02

Ambasada Marii Britanii, precizari privind drepturile si statutul cetatenilor UE din Marea Britanie

Articol de Madalina Irimia
Guvernul de la Londra se asteapta ca statutul legal al cetatenilor UE din Marea Britanie si cel al cetatenilor britanici din alte state membre UE sa fie protejate dupa iesirea efectiva a Marii Britanii din UE, precizeaza Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.

Potrivit unui comunicat al Ministerului britanic al Afacerilor Externe, ''decizia privind invocarea Articolului 50 si inceperea procesului oficial de iesire din Uniunea Europeana sunt de competenta viitorului premier. Marea Britanie ramane membru UE pe parcursul acestui proces si pana la finalizarea negocierilor pe marginea Articolului 50. Atunci cand Marea Britanie va iesi efectiv din UE, Guvernul de la Londra se asteapta ca statutul legal al cetatenilor UE din Marea Britanie si cel al cetatenilor britanici din alte state membre UE sa fie protejate''.

Guvernul de la Londra reitereaza ca drepturile si statutul cetatenilor UE din Marea Britanie, precum si cele ale cetatenilor britanici din UE, au ramas neschimbate dupa referendumul din data de 23 iunie si mentioneaza ca ''recunoaste si apreciaza contributia importanta adusa de cetatenii UE si de alte nationalitati care muncesc, studiaza si locuiesc in Marea Britanie''.

Sursa: businessmagazin.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii