ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2012, ora 09:06

"Am facut asta pentru a strange bani pentru armata". Cum arata barbatul care nu s-a ras un an

Articol de Cristian Amariei

Un barbat din Marea Britanie, care nu s-a ras si nu s-a tuns timp de un an pentru a strange bani pentru armata, a prezentat tuturor cum a evoluat aspectul sau in tot acest timp.

Dave Phillips, in varsta de 27 de ani, s-a barbierit si s-a tuns zero pe 31 decembrie 2011, iar apoi a hotarat ca isi va lasa parul sa creasca timp de un an, pentru a strange bani pentru Fortele Armate ale Marii Britanii.

"Am decis sa fac asta pentru ca am prieteni si rude care fac parte din Fortele Armate si pentru ca si eu la randul meu am facut parte din Armata Teritoriala", marturiseste barbatul.

Acesta a publicat aproape lunar poze cu el pe siteul www.bmycharity.com, pentru a-i tine pe toti la curent in privinta aspectului sau si i-a invitat pe oameni sa doneze bani, in functie de posibilitati.

In aproximativ un an, Dave a reusit sa stranga 1.131 de lire, cu 131 de lire mai mult decat isi propusese initial.

Fericit ca si-a indeplinit obiectivul, barbatul spune ca acum este nerabdator sa se barbiereasca, pentru a-si putea saruta in sfarsit fiica.

"Fata mea are 3 luni si jumatate, iar eu nu am putut sa o sarut niciodata. Asta va fi primul lucru pe care-l voi face dupa ce ma voi rade", a mai marturisit Dave.

Sursa:stirileprotv.ro

     
Tag-uri: barbat, barba, armata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii