ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
31-01-2013, ora 14:42

"Am decis ca pentru mine este mai important sa fiu fericita". Anuntul oficial al Rihannei

Articol de Madalina Irimia

Cantareata Rihanna a confirmat ca s-a impacat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown, aflat in regim de libertate conditionata dupa ce a batut-o pe artista nascuta in Barbados, in februarie 2009, si a declarat ca "situatia este diferita, acum".

"Am decis ca pentru mine este mai important sa fiu fericita", a declarat Rihanna pentrum revista Rolling Stone, intr-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia.

"Nu am permis ca parerile celorlalti sa imi stea in cale. Chiar daca va fi o greseala, va fi greseala mea", a precizat cantareata, referindu-se la faptul ca decizia ei de a se impaca cu rapperul Chris Brown, in varsta de 23 de ani, a starnit consternare in randul fanilor lor si in presa specializata in informatii despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut in 2009.

"Dupa ce m-am simtit torturata atatia ani, in care am fost furioasa si intunecata, prefer sa traiesc acum in conformitate cu simtirile mele reale si sa ma orientez spre lucrurile pozitive", a declarat Rihanna.

"Pot sa fac asta", a adaugat artista in varsta de 24 de ani.

Zvonurile despre reconcilierea cuplului au aparut in presa de mai multe luni, chiar dinainte ca ei sa lanseze piesa interpretata in duet "Nobody's Business", in noiembrie.

Acest single a fost inclus pe cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic".

Chris Brown a pledat vinovat in 2009, la tribunal, in momentul in care procuratura l-a acuzat ca a lovit-o si batut-o pe Rihanna.

Rapperul a fost condamnat la munca in folosul comunitatii, a fost obligat sa urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restrictie si se afla inca in perioada de libertate conditionata.

Sursa: mediafax.ro

Foto: justjared.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii