A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834625.1406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alina Gorghiu, despre Dacian Ciolos: „Mi-as fi dorit un premier mai curajos”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-03-2016, ora 09:11

Alina Gorghiu, despre Dacian Ciolos: „Mi-as fi dorit un premier mai curajos”

Articol de Cristian Amariei
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, intrebata daca liberalii il vor coopta in randurile lor pe Dacian Ciolos, ca usile partidului sunt deschise pentru orice tehnician si om pregatit, dar si-ar fi dorit un premier ”mai curajos”, reprosandu-i lipsa de reactie in cazul crizei bebelusilor din Arges.

"Oricarui tehnician, oricarui om bine pregatit ii transmitem ca usile partidului sunt deschise”, a spus Alina Gorghiu, intrebata daca PNL are de gand sa il racoleze pe Dacian Ciolos in partid.

Gorghiu si-a exprimat si nemultumiri fata de activitatea lui Ciolos ca premier. ”Mi-as dori sa vad un premier mai curajos, Mi-as dori sa vad un premier care nu are niciun fel de temere atunci cand face evaluarea in administratie (..) Mi-as dori sa vad un prim-ministru care ia atitudine si cand ministrii lui gresesc”, a afirmat Gorghiu.

Copresedintele PNL a precizat ca reactiile ministerelor Sanatatii si Agriculturii privind cazul bebelusilor de la Arges arata ca este o ”criza fara sfarsit”, Alina Gorghiu apreciind ca in acest moment nu vede niciun orizont de rezolvare in privinta situatiei de la Arges.

”Pe mine acest lucru ma deranjeaza profund si ma deranjeaza si lipsa de reactie a premierului”, a adaugat Gorghiu, precizand ca nu vrea neaparat demisii, dar ar fi vrut sa vada ca Ciolos este mai atent la evolutia cazului, mai ales ca au fost ”o serie de balbe” in cadrul ministerelor.

Intrebata daca considera ca aceasta criza este aproape de final, Alina Gorghiu a comentat: ”Nu imi da senzatia ca situatia este sub control, sunt nelinistita. Mai ieri, parea ca se apropie de un deznodamant, dar astazi, toate informatiile repun pe tapet o criza care se pare ca nu este deloc spre final”.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii