A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831294.804.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, NU-L PRIMEsTE pe Traian Basescu in vizita
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-04-2015, ora 10:31

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, NU-L PRIMEsTE pe Traian Basescu in vizita

Articol de Cristian Amariei
Fosta sefa DIICOT Alina Bica nu il primeste acasa pe Traian Basescu, potrivit Romania TV. Este decizia fostei sefe DIICOT, dupa ce fostul presedinte a anuntat ca ar vrea sa o viziteze.

Fosta sefa DIICOT spune ca nu il va primi pe Traian Basescu daca acesta va dori sa vina la domiciliul sau pentru a o vizita.

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti la B1Tv, ca isi doreste sa discute cu fosta sefa a DIICOT Alina Bica, recent iesita din Penitenciarul Targsor.

"M-as bucura enorm daca doamna Bica ar fi de acord sa ii fac o vizita", a spus Basescu, completand ca fosta sefa DIICOT "e un profesionist desavarsit si un om care are o anume statura morala".

Traian Basescu a mai spus ca nu crede ca Bica, Georgescu si Udrea au luat mita si ca au fost oameni in care a crezut si pe care i-a girat.

"Nu ma tem de nimic. Nici n-are cine ma santaja si nici cine sa ma puna la colt. Eu am fost comandat de nava, mi-am aparat si ospatarii de nava cand ii prindeau cu contrabanda, dar cand e vorba de seful DIICOT, ANI, cum sa nu cred in ei? Am crezut in ei, i-am girat. (...) Nu pot sa cred ca doamna Bica sau Georgescu au luat spaga, cum nu pot sa cred ca in birou la Elena Udrea a ajuns o geanta cu 900.000 de euro (...) Dorinta mea e acum este sa vorbesc cu doamna Bica. Daca nu are restrictii, o voi vizita acasa, daca e de acord domnia ei si sotul", a completat Traian Basescu.

Alina Bica, fostul procuror sef DIICOT, a fost eliberata, marti, din Penitenciarul Targsor si va fi plasata in arest la domiciliu. Fosta sefa DIICOT a fost asteptata la iesirea din inchisoare de sotul ei, dar si de avocata Laura Voicu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii