A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675459.2607.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimentul banal care te poate ajuta sa scapi de raceala in trei ore
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2016, ora 12:01

Alimentul banal care te poate ajuta sa scapi de raceala in trei ore

Articol de Cristian Amariei
Ne aflam in plin sezon al racelilor si gripelor si nu de putine ori ne trezim ,,inconjurati'' de stranuturi, nasuri infundate si voci ragusite, asta in timp de Internetul abunda in remedii populare discutabile de tratare a acestor afectiuni sezoniere.

Unul dintre tratamentele homeopate destul de raspandite si recomandate in raceli este cel cu usturoi zdrobit si miere. De altfel, un studiu clinic recent publicat in The Journal of Nutrition sugereaza ca acest remediu ar functiona in mai putin de...3 ore.

Ce spun studiile despre usturoi

In cadrul studiului, participantii au mancat o masa care continea 5 grame de usturoi maruntit - echivalentul a aproximativ doi catei de usturoi, dupa care li s-au colectat probe de sange. La doar trei ore dupa masa, participantii au inregistrat o activitate mai crescuta in ceea ce priveste productia de celule albe din sange, adica acele celule care stimuleaza sistemul imunitar si care ajuta in lupta de prevenire a cancerului, scrie adevarul.ro.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii