A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662256.9727.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimentele produse de albine, minuni pentru organism!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2015, ora 16:05

Alimentele produse de albine, minuni pentru organism!

Articol de Madalina Irimia
Hrana pe care o consumam este ca un combustibil. Ea da trupului nostru energia de care are nevoie pentru a functiona bine. Daca nu te asiguri ca acest combustibil este „pompat” in organism in cantitatea necesara si ca are exact calitatea necesara, pur si simplu nu te vei bucura de nivelul maxim posibil de sanatate.

Si nu, nu este vorba numai de renuntarea la produsele de tip fast-food, de reducerea cantitatii de zahar pe care o consumi sau de faptul ca ar trebui sa consumi mai multe legume decat carnuri. Nu, este vorba si despre tipul alimentelor si despre cum ar trebui sa descoperi anumite „secrete” care te pot face sa te simti mai bine, mai tanara, mai frumoasa!

Cateva dintre aceste secrete sunt derivatele apicole, alimentele superconcentrate produse de albine! Iata, deci, 3 super-alimente care te vor ajuta sa te simti mai bine instant!

Laptisorul de matca: agentul de intinerire

Matca, regina albinelor, supravietuieste aproape numai cu laptisor de matca; si are o viata cam de 40 de ori mai lunga decat celelalte albine. Acest produs este plin de nenumarate substante nutritive esentiale pentru cresterea nivelului de energie si combaterea stresului.

Cercetatorii au descoperit faptul ca laptisorul de matca contine un antibiotic cu un sfert din puterea de actiune a penicilinei, in schimb, fara efecte secundare. De asemenea, s-a descoperit ca laptisorul de matca stopeaza dezvoltarea bacteriilor care cauzeaza cosurile si microbii digestivi. De asemenea, laptisorul de matca este prescris si persoanelor care isi doresc sa aiba un copil, iar cercetatorii garanteaza ca are succes! Se gaseste sub forma lichida, de capsule sau de pasta si il poti cumpara din orice magazin naturist.

Polenul de albine: „la crème de la crème”

Acesta este „Rolls Royce”-ul derivatelor apicole si este unul dintre cele mai bune remedii natural. Aceasta substanta aurie, sub forma de praf, este produsa de plantele cu flori, este culeasa de albine si reprezinta o adevarata fabrica de substante nutritive. Poate fi folosita impotriva alergiilor (in special pentru febra de san si sinuzita), a infectiilor cronice, a cresterii in volum a prostate si a deficientelor nutritionale. Se gaseste sub forma de granule, capsule sau praf.

Propolisul: antibioticul natural

Cand vezi ca in gradina ta albinele muncesc din greu si sunt foarte ocupate, sa stii ca tocmai strang propolisul. Este o substanta lipicioasa, care se gaseste in mugurii si coaja plopilor si a coniferelor. Albinele o folosesc pentru invelisul exterior al stupului, in vederea sterilizarii.

Orice pradator care patrunde pe teritoriul lor este intepat pana este omorat, iar apoi este imbalsamat cu propolis, pentru a se preveni alterarea. Propolisul previne inmultirea bacteriilor in organism, ducand astfel la intarirea sistemului nostru imunitar. in acelasi timp, propolisul sustine si ajuta dezvoltarea bacteriilor benefice pentru organism.

In cosecinta, este folosit pentru ameliorarea afectiunilor pielii, a acneei, a herpesului si chiar a artritei, datorita calitatilor sale antifungice, antiseptice si antiinflamatorii. Poti lua propolis sub forma de tablete sau cubulete ori in forma lichida.

Sursa: csid.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii