A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631637.9436.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimentele procesate, cauza ingrasarii? Ce-ar mai trebui sa stii despre ele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2014, ora 07:00

Alimentele procesate, cauza ingrasarii? Ce-ar mai trebui sa stii despre ele

Articol de Madalina Irimia

A consuma mai putine alimente supuse proceselor de transformare din industria alimentara este util nu doar pentru pastrarea sanatatii, ci si a greutatii.

Atunci cand se doreste pierderea kilogramelor in plus, majoritatea apeleaza la regimurile de slabire, care garanteaza rezultate imediate. Insa acestea nu sunt fara riscuri si, in plus, sunt si foarte restrictive, potrivit Regimes maigrir.

O alta varianta, care presupune insa schimbarea modului de alimentatie pe termen lung, consta in privilegierea alimentelor sanatoase si renuntarea la multe dintre cele procesate (bogate in calorii, prea dulci si prea grase, de cele mai multe ori). Acest mod de hranire duce la reducerea treptata a greutatii, in deplina siguranta, iar kilogramele in plus nu se vor mai grabi sa revina la loc.

Alimentele procesate, numite si "hrana industriala", sunt cele pe care le gasim ambalate, pe rafturile din supermarket sau din oricare magazin alimentar. Acestea au fost modificate in raport cu starea lor naturala, fiind adaugati diversi conservanti, pentru a rezista si a fi practice in procesul comercializarii.

Integral pe ziare.com

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii