A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818331.1221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimentele care ard grasimile in timp ce dormi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-07-2015, ora 09:28

Alimentele care ard grasimile in timp ce dormi

Articol de Madalina Irimia
Nu este nevoie sa transpiri ca sa slabesti, poti la fel de bine sa te culci. Conditia este sa consumi alimentele potrivite, care te ajuta sa arzi grasimile in timp ce dormi. Afla care sunt.

Citricele

Portocalele, mandarinele, lamaile sau grepfrutul sunt pline de vitamina C, substanta care stimuleaza arderea grasimilor, potrivit dietoflife.com. Citricele sunt, de asemenea, bogate in fibre care ajuta la eliminarea substantelor nocive din organism. in locul unei cine copioase, consuma un castron din aceste fructe. Vei avea imediat senzatia de satietate si vei scapa de poftele nesanatoase!

Legumele

Legumele sunt o sursa importanta de proteine, fibre, carbohidrati si micronutrienti precum magneziul sau fierul. Proteinele din legume se digera mai greu si consuma mai multe calorii pentru asta. O supa de fasole sau o salata de fasole iti va ajuta metabolismul sa arda grasimi in timp ce dormi.

Cerealele integrale

Cerealele integrale sunt esentiale pentru o dieta sanatoasa, iar daca le consumi inainte de culcare, iti mentin nivelul de insulina in limite normale in timp ce dormi. Contin carbohidrati si numeroase vitamine si minerale importante, printre care se numara vitaminele din complexul B sau magneziul.

Produsele lactate

Produsele lactate sunt bogate in minerale si contin cantitati mari de calciu si fosfor. Calciul pe care il contin stimuleaza arderea grasimilor. in plus, aceste produse mentin zaharul din sange in limite normale, datorita carbohidratilor pe care ii contin. Alege intotdeauna lapte, branza sau iaurt organic, sarac in grasimi.

Pentru a scapa de kilogramele in plus si a fi sanatoasa este, de asemenea, important sa consumi alimente cat mai sanatoase si sa faci miscare.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii