ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-09-2012, ora 10:05

Alimente sanatoase pentru o memorie buna

Articol de Madalina Irimia

Cat este mic, mama trebuie sa fie cea care sa se ingrijeasca de hrana copilului si trebuie sa stie ca obiceiurile bune se formeaza de acasa, din familie si vor fi pastrate toata viata.

Cat traim avem nevoie de memorie buna. Un parinte care-si hraneste copilul cu fast food-uri si, in loc de apa sau ceai, ii da sa bea asa-numitele bauturi naturale de la supermarket nu se poate astepta la performante scolare.

Cea mai sanatoasa hrana este mancarea gatita, mancarea calda, macar o masa pe zi, servita la ore fixe. Stiu ca pentru mamele de azi, sub pretextul ca sunt foarte ocupate, este mult mai comod sa-i puna copilului niste bani in mana si sa-l trimita la magazinul de peste drum sa-si cumpere o gustare, fara insa sa se intrebe daca este si sanatos.

In preajma tezelor ori a examenelor, multi parinti merg la farmacie sa cumpere pentru copil pastile pentru memorie care, ca toate medicamentele care se gasesc in farmacii, sunt produse de sinteza, ce, in timp, odata ce se instaleaza dependenta, produc ravagii in organism.

Integral pe ziare.com

Foto: dieta.diva-star.ro

     
Tag-uri: alimente, sanatate, suc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii