ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2015, ora 13:08

Alimente care iti curata organismul de nicotina

Articol de Madalina Irimia
Fumatul este foarte periculos pentru sanatate, de aceea este important sa renunti la acest obicei. si pentru ca vrem sa te ajutam, iti prezentam o lista de alimente care te ajuta sa elimini nicotina din organism.

Nicotina iti creste tensiunea si iti ataca plamanii, iar efectele ei raman in organism ani de zile dupa ce te-ai lasat de fumat. Un stil de viata sanatos si anumite alimente te ajuta, insa, sa iti cureti organismul, potrivit cuisineandhealth.com.

Broccoli

Broccoli este o sursa importanta de vitaminele C si B5. Fumatul reduce nivelul de vitamina C din organism si iti lasa plamanii vulnerabili, de aceea trebuie sa consumi broccoli.

Portocalele

Portocalele sunt, de asemenea, bogate in vitamina C. Aceste fructe nu numai ca iti vor proteja plamanii si iti vor curata organismul de nicotina, dar iti vor intari metabolismul si te vor ajuta sa scapi de stres. Pentru ca efectul sa fie vizibil, trebuie sa le consumi constant.

Sucul de morcovi

Daca fumezi, este bine sa stii ca nicotina unei singure tigari ramane in corp timp de trei zile, afectandu-ti pielea. Sucul de morcovi este foarte bun pentru piele, datorita vitaminelor A, K, C si B pe care le contine.

Legumele cu frunze verzi

Spanacul este cea mai buna leguma cu frunze verzi, bogata in vitamine si in acid folic. Daca renunti la fumat, include aceasta leguma in alimentatie, pentru a scapa mai repede de nicotina din organism.

Rodia

Acest fruct delicios ajuta la circulatia sangelui si creste productia de celule noi. in plus, iti potoleste pofta de nicotina.

Apa

Fumatul te deshidrateaza, iar cercetatorii sustin ca, atunci cand te lasi de fumat, trebuie sa consumi multa apa, pentru a ajuta la eliminarea nicotinei din organism.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii