A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662388.3885.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alimente care dauneaza danturii. Cele 7 produse pe care ar trebui sa le evitam
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2014, ora 07:06

Alimente care dauneaza danturii. Cele 7 produse pe care ar trebui sa le evitam

Articol de Madalina Irimia

Alimentele pe care le consumam zilnic pot dauna danturii din cauza aportului de zahar si substante dulci pe care le contin. Conform doctorului Matt Messina, din cadrul Asociatiei Dentare Americane, exista sapte alimente de care orice consumator ar trebui sa se fereasca pentru a-si intretine dintii sanatosi.

Huffington Post relateaza despre cele sapte alimente pe care orice persoana ar trebui sa le evite pentru a reusi sa isi mentina dantura sanatoasa.

Publicatia americana il citeaza pe stomatologul Matt Messina, care sustine ca produsele care contin mult zahar reprezinta inamicul numarul 1 al dintilor sanatosi. De asemenea, bauturile carebogazoase sau alimentele care se lipesc de dinti pot cauza la fel de multe probleme pentru sanatatea cavitatii bucale.

Fructele uscate - o gustare lipicioasa nerecomandata pentru dinti

Chiar daca fructele uscate pot fi o alternativa buna pentru clasicele chipsuri, se pare ca acestea contin destul de mult zahar. Pentru ca au o consistenta lipicioasa, fructele uscate pot ramane blocate intre dinti si pot favoriza aparitia cariilor.

Integral pe mediafax.ro

Foto: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii