A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816355.3118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alexis Tsipras revendica victoria in alegerile din Grecia si anunta o coalitie cu Grecii Independenti, fostii sai parteneri de guvernare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-09-2015, ora 10:36

Alexis Tsipras revendica victoria in alegerile din Grecia si anunta o coalitie cu Grecii Independenti, fostii sai parteneri de guvernare

Articol de Madalina Irimia
Fostul premier grec Alexis Tsipras a revendicat victoria in alegerile legislative de duminica si a anuntat o coalitie cu fostii sai parteneri de guvernare Grecii Independenti, pentru "a continua lupta de dragul oamenilor", relateaza DPA in pagina online.

In timp ce rata de participare la vot ar urma sa fie cea mai redusa din ultimii cel putin 65 de ani, rezultatul asigura Syriza, partidul lui Tsipras, cu un nou mandat de a guverna tara, pentru a implementa masurile impuse de creditorii internationali.

"Am luptat impotriva unor puteri si mai mari si Syriza a dovedit ca este prea dura pentru a muri, pentru ca are legaturi profunde cu oamenii", a afirmat Tsipras in cadrul discursului de victorie, alaturi de liderul partidului Grecii Independenti, Panos Kammenos.

Grecii Independenti (Anel) au fost partenerul de coalitie al Syriza dupa ce partidul lui Tsipras a ajuns la putere pe un val de sprijin pentru platforma sa antiausteritate in ianuarie.

Potrivit rezultatelor prezentate de Ministerul de Interne dupa numararea a 89% din voturi, Syriza a obtinut 35,55% din sufragii, urmand sa aiba 145 de parlamentari, inclusiv bonusul de 50 de mandate acordat formatiunii castigatoare, din totalul de 300 din Parlamentul grec.

Grecii Independenti au obtinut 3,67% din voturi, urmand sa aiba 10 parlamentari, potrivit rezultatelor partiale, citate de The Guardian in editia online.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii