A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719681489.0646.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Alerta medicala de proportii. Vaccin neautorizat in UE, testat pe bebelusii din Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-02-2016, ora 15:02

Alerta medicala de proportii. Vaccin neautorizat in UE, testat pe bebelusii din Romania

Articol de Cristian Amariei
Situatie scandaloasa in sanatate! Vaccinul Hexaxim folosit in prezent pentru imunizarea nou-nascutilor este necunoscut pentru autoritati, dar e folosit in programul national de vaccinare! Serul care provine din Kazahstan, e autorizat doar pentru tarile din afara Uniunii Europene, iar Casa de Sanatate a cerut o monitorizare speciala in cazul lui.

Vaccinul Hexaxim, un vaccin folosit la copiii cu varsta de pana la 18 luni impotriva difteriei, tatanosului, pertussiasului (acelular, componente), hepatitei B (rADN), poliomielitei (inactivat) si Haemophilus influenzae tip b conjugat, inlocuieste pe cel original pentru ca acesta lipseste de pe piata din Romania de la jumatatea anului trecut.

Hexaxim este inclus in programul national de imunizare desi specialistii nu au foarte multe informatii despre el. Casa Nationala de Sanatate cere o monitorizare suplimentara si face un apel la raportarea cat mai exacta si cat mai rapida a efectelor adverse.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii