A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757881.6624.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Albirea dintilor acasa: trucuri pentru un zambet frumos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-10-2013, ora 11:19

Albirea dintilor acasa: trucuri pentru un zambet frumos

Articol de Madalina Irimia

Un zambet imaculat si stralucitor va trezi intotdeauna suspine. Daca te gandesti ca pentru a avea o dantura frumoasa trebuie sa apelezi la procedee complicate si costisitoare, afla ca albirea dintilor acasa este o alternativa eficienta si rapida. Incearca si tu urmatoarele solutii de albire a dintilor acasa.

Rutina de ingrijire a dintilor acasa

Desi cunosti regulile de ingrijire a danturii, de multe ori sari peste anumite etape, insa igiena zilnica a dintilor este foarte importanta, pentru ca improspateaza mirosul cavitatii bucale, previne formarea tartrului, aparitia anumitor afectiuni gingivale si a cariilor. Chiar daca reclamele la pastele de dinti promit ca produsele respective te vor scapa de toate problemele, cred ca ai observat ca doar periajul dintilor nu-ti asigura o protectie completa. Prin urmare, ata dentara si apa de gura au devenit o necesitate. Iar in functie de problemele cu care te confrunti, vei avea nevoie si de anumite geluri, tincturi sau de lotiuni care sa-ti intaresca gingiile si dintii si sa-i fereasca de anumite afectiuni.

De asemenea, pentru a avea dintii albi se recomanda evitarea anumitor produse care ii pateaza, cum ar fi: cafeaua, tutunul, sucurile, vinul rosu, ceaiul si fructele inchise la culoare. Cum este destul de greu de renuntat la unele dintre ele, este bine sa aplici periodic sau atunci cand este necesar cateva trucuri pentru albirea dintilor acasa.

Albirea dintilor acasa cu capsuni

Capsunile te pot ajuta intr-adevar sa iti albesti dantura, deoarece au in compozitia lor acid malic, o substanta care elimina petele de pe suprafata dintilor. In plus, acidul malic se gaseste si printre ingredientele unor paste de dinti.

Fie pasezi cateva capsuni pana devin un piure, fie tai o capsuna in jumatate si freci usor dintii cu ea. Mentine sucul natural pe dinti aproximativ un minut, clateste cu apa pana indepartezi toate resturile, apoi spala-te normal cu pasta de dinti. Desi vei obtine un zambet frumos, asa cum ti-ai dorit din totdeauna, nu este indicat sa apelezi foarte des la acest remediu de albire a dintilor acasa, pentru ca iti poate afecta smaltul dintilor. Prin urmare, prepara aceasta pasta de capsuni naturala doar la ocazii mai speciale sau cand te confrunti cu niste pete incapatanate.

Detalii pe divahair.ro

Foto: englishrowsdental.com

     
Tag-uri: albire, dinti, frumusete
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii