A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663961.455.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Albeste-ti dintii cu doua ingrediente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-04-2015, ora 14:07

Albeste-ti dintii cu doua ingrediente

Articol de Madalina Irimia
Albirea profesionala a dintilor presupune uneori multe batai de cap, insa fiecare dintre noi poate avea o dantura mai stralucitoare cu doua ingrediente.

Este vorba despre capsuni, care pe cat sunt de delicioase ca si desert, pe atat sunt de eficiente pentru albirea dintilor. Capsunele contin acid malic, o substanta folosita in preparatele cosmetice pentru albitul dintilor, dar si pentru pregatirea acestora in vederea plombarii.

Pentru a obtine o pasta naturala pentru albirea danturii, ai nevoie de:

- o capsuna
- o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu

Striveste o capsuna si amestec-o cu jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu pana obtii o pasta omogena. Intinde-o pe dinti si las-o sa actioneze timp de cinci minute, inainte de a-ti spala dintii cu pasta pe care o folosesti in mod normal. Puteti folosi aceasta reteta de doua ori pe saptamana si veti vedea rezultate uimitoare, mai ales ca este mai gustoasa si mai putin costisitoare decat alte metode de albire.

Si vedetele de la Hollywood apeleaza la capsuni

Pentru un zambet de milioane si frumoasa actrita Catherine Zeta Jones isi curata dantura cu ajutorul unei paste obtinute din capsuni proaspete. Vedeta sustine ca acest tratament este ideal pentru albirea dintilor, dar si pentru pastrarea sanatatii gingiilor.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii