ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-03-2014, ora 06:02

Al catelea copil esti la parinti? Vezi ce spune asta despre tine!

Articol de Madalina Irimia

Ordinea in care ne-am nascut in familie spune foarte multe despre personalitatea noastra. Primul nascut este un lider foarte bun, mezinul este dornic de atentie, iar copilul unic este un perfectionist. Vezi mai jos mai multe detalii!

Primul nascut

Primul nascut este un bun lider, dar are un aer de superioritate care nu e prea comod pentru cei din jur. In general, exista doua extreme. Unii sunt empatici, buni la suflei si atenti, gata oricand sa aiba grija de altcineva. Altii sunt usor agresivi si nepasatori la problemele altora.

Primul nascut este foarte atent la detalii - multi din ei sunt contabili sau au alte meserii asemanatoare - si are mari sanse de succes in viata profesionala, mai ales ca isi doreste foarte mult sa fie pe primul loc in orice situatie. Dar in viata personala poate sa aiba unele probleme pentru ca ii place mereu sa detina controlul si ia decizii fara sa-i consulte pe ceilalti.

Copilul mijlociu

Este cel mai greu de descris pentru ca personalitatea lui poate varia in functie de familia in care a crescut. In general, copilul mijlociu este foarte impaciutor, nu suporta conflictele, ii place sa le faca pe plac celor din jur si chiar da vina pe el insusi cand altcineva greseste. De cele mai multe ori prefera sa faca multe compromisuri decat sa starneasca o cearta.

Este o persoana sociabila, un bun negociator, mediator, un bun jucator de echipa si chiar are succes in activitatile in care lucreaza cu altii. Insa cand e pe cont propriu ii e mai greu. Nu-i place sa ia decizii singur, nu e sigur pe el. Este calm si uneori cam secretuos.

Integral pe unica.ro

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: copii, familie, frati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii