A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630072.6264.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ai parul gras? Uite ce tratamente iti poti face acasa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-02-2014, ora 07:08

Ai parul gras? Uite ce tratamente iti poti face acasa

Articol de Madalina Irimia

Parul gras este o problema cu care se confrunta foarte multi oameni iar cauzele ingrasarii parului sunt dintre cele mai variate.

Ceaiul de menta

Ceaiul de menta, datorita teinei, are rolul de a stimula pielea scalpului. Teina actioneaza asupra sistemului circulator periferic si astfel glandele sebacee sunt “tinute ocupate”. Astfel este micsorata productia de sebum. Mai mult decat atat, ceaiul de menta ajuta enorm de mult si la curatarea firelor de par.

Ceaiul de menta se aplica sub forma de masaj pe toata suprafata scalpului. Se lasa sa actioneze timp de 10 minute iar apoi parul de clateste cu apa calda, fara sa fie folosite produse de curatare din comert.

Otetul

Pe langa faptul ca, fiind acid, curata sebumul in exces de la nivelul scalpului, are si rolul de a ucide orice bacterie aflata la nivelul pielii care ar putea duce diverse probleme capilare.

Otetul se aplica in stare pura pe scalp, insa nu in exces. Se poate folosi un tampon de vata pentru ca otetul sa fie aplicat unifor pe scalp iar daca va deranjeaza mirosul, puteti sa adaugati cateva picaturi de lavanda. Solutia se lasa sa actioneze circa 15 minute iar apoi parul se clateste cu apa calda, fara a fi folosite produse din comert pentru curatare.

Citeste articolul integral pe lyla.ro.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii