ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-05-2014, ora 14:09

"Ai cele mai frumoase picioare din toata firma". Ce s-a intamplat la cateva luni dupa ce aceasta tanara a refuzat avansurile sefului

Articol de Madalina Irimia

O tanara de 22 de ani din Marea Britanie a castigat un proces impotriva fostului ei sef, dupa ce acesta ar fi hartuit-o sexual timp de cinci luni, dupa care a concediat-o abuziv.

Un tribunal din Liverpool l-a condamnat pe fostul ei sef, Owen Kennard, pentru hartuire sexuala, si i-a ordonat sa plateasca despagubiri in valoare de 13.000 de lire.

Elizabeth Cowhig, care a lucrat la un call center timp de cinci luni inainte sa fie concediata din senin, fara avertisment, a povestit in instanta ca fostul ei sef i-a dat o data o palma la fund de fata cu colegii, dupa care a incercat sa se justifice: “Scuze, nu m-am putut abtine!”.

Desi e casatorit si are doi copii, barbatul de 41 de ani i-a facut in mod repetat avansuri subalternei sale. Ii spunea tot timpul ca e foarte “sexy” sau ca are “cele mai frumoase picioare din firma”, ii facea masaj la umeri sau o saruta pe frunte si a invitat-o chiar sa-si petreaca o noapte cu el la un hotel. Dupa cinci luni de hartuire, Kennard si-a dat seama ca fata nu il va accepta niciodata si a concediat-o fara niciun avertisment.

Citeste restul pe protv.ro.

Foto: superstock.com

     
Tag-uri: avansuri, sef, angajata
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii