A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675260.8368.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Antonescu de PRESIUNE POLITICA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
08-02-2013, ora 19:07

Agentia Nationala de Integritate il acuza pe Antonescu de PRESIUNE POLITICA

Articol de Cristian Amariei

Agentia Nationala de Integritate (ANI) il acuza pe presedintele Senatului Crin Antonescu de presiune politica, conform unui comunicat dat publicitatii vineri seara. Seful ANI, Horia Georgescu, criticase ceva mai devreme atitudinea lui Crin Antonescu la adresa Agentiei Nationale de Integritate, subliniind ca ataca aceasta institutie ”aproape zilnic”, iar in opinia sa, ”asta se cheama presiune politica”.

"Avand in vedere faptul ca acuzatiile Presedintelui Senatului Crin Antonescu nu au fost insotite de dovezi concrete care sa sustina veridicitatea acestora, ele pot fi interpretate ca un mod de a pune o presiune politica nejustificata asupra inspectorilor de integritate. In acelasi timp, acestea pot induce in eroare opinia publica referitor la activitatea ANI, care este investita prin lege sa desfasoare activitati in interesul cetatenilor", precizeaza comunicatul ANI.

Integral pe realitatea.net

Foto: actualmm.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii