ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-06-2014, ora 06:01

Afrodiziace de top si cum actioneaza ele

Articol de Madalina Irimia

Numele de afrodiziac deriva de la zeita greceasca a frumusetii si a dragostei Afrodita si, desi alimentele afrodiziace nu au chiar efectul unei pastile precum Viagra, care actioneaza in circa 15-30 de minute, acestea sunt destul de eficiente, conform mai multor studii.

Concret, unele afrodiziace clasice contin nutrienti esentiali pentru functia sexuala. Iar daca mai esti si convins ca te pot ajuta, sansele sunt si mai mari ca acest lucru sa se intample, dupa cum informeaza Prevention.

Spre exemplu, o cercetare coordonata de specialisti din cadrul Universitatii Michigan a scos la iveala faptul ca un tratament placebo determina creierul sa produca propriile substante analgezice pentru a ameliora o durere fizica.

Prin urmare, daca mintea noastra poate fi pacalita sa creeze substante analgezice atunci cand primeste un tratament fara efect, fara ca persoana in cauza sa stie ca este placebo, si cu convingerea ca va functiona, atunci s-ar putea ca si in cazul alimentelor afrodiziace, chiar daca nu ar avea un efect propriu-zis, creierul nostru sa creeze unul, fiind destul de cunoscut faptul ca acest organ este cel mai mare afrodiziac dintre toate.

Integral pe ziare.com

Foto: yelp.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii