A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664203.4634.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Afla cum scapi de insomnii cu remedii naturale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-10-2016, ora 13:20

Afla cum scapi de insomnii cu remedii naturale

Articol de Madalina Irimia
Atunci cand suferi de insomnii, intregul tau organism este afectat. Corpul are nevoie sa se odihneasca, sa se refaca si sa proceseze substantele nutritive. Somnul reprezinta modalitatea prin care corpul se recupereaza dupa o zi de efort si stres. Uneori, insa, oricat de obosit ai fi, nu reusesti sa adormi.

Fiecare dintre noi a suferit ocazional de insomnii, mai ales dupa un eveniment stresant sau dureros. insa atunci cand suferi in mod regulat de insomnii, efectele asupra organismului pot fi extrem de nocive. Persoanele care nu dorm suficient prezinta un risc crescut de depresie, anxietate, afectiuni cardiovasculare sau alte probleme de sanatate.

Exista diverse modalitati la care care poti apela pentru a preveni insomniile:

Consuma carbohidrati complecsi

Evita consumul de mancare cu scurt timp inainte de ora de culcare, deoarece organismul va incerca sa se mentina treaz pentru a digera mancarea. in cazul in care alegi totusi sa mananci, alege alimente care contin carbohidrati complecsi, cum ar fi ovaz, paine sau cereale integrale pentru a nu avea insomnii. Acestea pot regla nivelul de glucoza si stimula secretia de serotonina din corp, asa-numitul „hormon al fericirii” care ne face sa ne simtim fericiti si relaxati. Serotonina este convertita in creier in melatonina, un hormon binecunoscut pentru rolul sau in reglarea ceasului biologic si in inducerea somnului.

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro
     
Tag-uri: insomnii, remedii, natural
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii