A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830489.0094.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Afla cum iti influenteaza personalitatea varsta la care te-au conceput parintii tai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-11-2015, ora 09:49

Afla cum iti influenteaza personalitatea varsta la care te-au conceput parintii tai

Articol de Cristian Amariei
Poate ca nu te-ai gandit la asta pana acum, dar varsta la care te-au conceput parintii tai iti influenteaza personalitatea in multe feluri. Azi iti spunem care sunt principalele trasaturi de personalitate, in functie de intervalele cele mai des intalnite…

Parintii tai aveau intre 18 si 25 de ani atunci cand te-au conceput

Cu siguranta ca esti o persoana sociabila, deschisa, careia nu ii e teama sa isi exprime liber opiniile. in general, atunci cand diferenta de varsta dintre parinti si copii este mica, cei din urma cresc mult mai apropiati de parinti, iar relatia dintre ei este mai degraba una de prietenie. Parintii tineri nu impun prea multe reguli copiilor lor, asadar probabil ca te-ai bucurat de o mare libertate in copilarie si adolescenta, fapt care te-a ajutat sa inveti din propriile tale greseli si sa ajungi o persoana puternica, cu capul pe umeri.

Parintii tai aveau intre 25 si 35 de ani atunci cand te-au conceput

Personalitatea ta este rezultatul propriilor tale experiente, dar si a valorilor pe care parintii ti le-au impus. Probabil ca ai crescut fara prea multe reguli, iar asta te-a ajutat sa experimentezi cat mai multe lucruri, pentru a te forma. Esti o persoana sigura pe sine, care gandeste liber, dar care tine cont si de parerile celor din jur atunci cand ia o decizie.

Parintii tai aveau intre 35 si 45 de ani atunci cand te-au conceput

Familia este pe primul loc in topul prioritatilor tale, iar pe locul doi sta cariera. Adesea, parintii care concep dupa varsta de 35 de ani tind sa fie mult mai stricti cu copiii lor. Poate ca nu ai avut libertatea pe care ti-ai fi dorit-o in copilarie sau adolescenta, dar asta te-a ajutat sa te concentrezi si mai mult pe propria educatie.

Ai o personalitate puternica si asta o stiu foarte bine toti cei din jurul tau. Nu ti-ar strica totusi sa te distrezi un pic mai mult!

Parintii tai aveau peste 45 de ani atunci cand te-au conceput

Este cunoscut faptul ca, dupa o anumita varsta, parintii nu mai au atat de multa rabdare cu cei mici. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor care fac copii dupa 45 de ani ii fac pentru ca isi doresc foarte mult acest lucru si pentru ca au ajuns la o anumita stabilitate – psihica, financiara – care ii determina sa faca acest pas in viata lor.

Daca si parintii tai aveau peste 45 de ani atunci cand te-au conceput, probabil ca ai crescut intr-un mediu din care nu ti-a lipsit nimic si ai avut o copilarie fericita. Asta inseamna ca ai o personalitate bine conturata, valori puternice si o legatura stransa cu cei dragi. Esti o persoana care stie ce vrea de la viata, munceste mult pentru a-si implini toate idealurile si ii respecta pe cei din jur. Cel mai probabil tu vei face copii mult mai devreme decat parintii tai.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: parinti, copii, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii