ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-02-2014, ora 09:13

Afla cateva trucuri pentru intretinerea si protejarea parului vopsit

Articol de Madalina Irimia

Chiar daca obisnuiesti sa-ti vopsesti parul singura sau in saloanele profesionale, intotdeauna iti doresti un par sanatos, atragator si o culoare vibranta care sa dureze cat mai mult. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, exista cateva reguli de care trebuie sa tii cont.

Pentru ca podoaba ta capilara sa arate excelent trebuie sa-ti colorezi parul la un interval de 4-6 saptamani. Daca ai optat pentru blond, este indicat sa-ti vopsesti radacinile la maxim doua saptamani, iar daca esti o roscata focoasa trebuie sa stii ca pigmentul rosu este foarte sensibil la detergentii din sampoane, asa ca vei fi nevoita sa-ti reimprospatezi culoarea mai des.

Iti speli parul zilnic? Renunta sa-l samponezi de fiecare data. Este suficient sa-ti masezi scalpul cu apa calduta si sa aplici un balsam regenerator. La sfarsit, clateste-l sub un jet de apa rece. Parul va capata o textura fina iar culoarea o sa fie mai stralucitoare ca niciodata. Nu uita sa repeti acest procedeu la fiecare spalare, sa fie micul tau ritual de infrumusetare.

Integral pe acasatv.ro

Foto: aoro.ro

     
Tag-uri: ingrijire, par, vopsea
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii