A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664348.3143.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Afla care este greutatea ta ideala!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-02-2014, ora 16:40

Afla care este greutatea ta ideala!

Articol de Madalina Irimia

In aceasta perioada, in intreaga lume, foarte multi oameni sunt supraponderali sau obezi. Multi dintre acestia nu isi dau seama de acest lucru si ajung sa creada ca greutatea lor este normala, iar ceilalti oameni sunt, de fapt, anormali, prea slabi.

In urma chestionarii a 1015 femei adulte in anul 2012, in S.U.A., s-a ajuns la concluzia ca, femeile cantaresc, in medie, cu 6.35 kg mai mult decat cele care au participat la un sondaj similar in anul 1990. De asemenea, greutatea pe care ele o considera ideala, este cu 5 kg mai mare decat ceea ce credeau cele chestionate in 1990.

Asadar, este de retinut faptul ca, petrecandu-ti zi de zi timpul printre oameni supraponderali, ajungi sa crezi ca sunt normali, iar ceilalti au o problema. Astfel, fara sa-ti dai seama, vei ajunge sa te „aliniezi” cu ei.

Deci, cum putem afla care este greutatea noastra ideala? Surprinzator, IMC (indicele de masa corporala) nu este cea mai buna alternativa, deoarece ignora factori precum tipul de corp, genetica si masa musculara.

Integral pe unica.ro

Foto: hotcity.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii