A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727685439.7852.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adversar surpriza pentru Lucian Bute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
29-06-2012, ora 12:20

Adversar surpriza pentru Lucian Bute

Articol de Cristian Amariei

Pana la revansa cu britanicul Carl Froch, pugilistul care l-a lasat fara centura IBF, romanul Lucian Bute ar putea disputa urmatorul meci impotriva canadianului Adonis Stevenson.

Clasat pe locul secund in ierarhia IBF, "Superman" Stevenson a fost refuzat de camerunezul Sakio Bika, iar presedintele Interbox, Jean Bedard, a intrat pe fir pentru a aranja o lupta cu Bute.

Potrivit cotidianului Ziarul National, Bedard discuta cu Yvon Michel, reprezentantul lui Stevenson, posibilitatea organizarii unui meci la Montreal, in toamna acestui an.

In calcule ar putea fi inclus si Jo Jo Dan, care ar putea disputa un meci cu un reprezentant al Canadei la categoria welter.

Lucian Bute a fost provocat in mai multe randuri de Adonis Stevenson cand inca mai detinea centura IBF, insa l-a refuzat de fiecare data pe canadian, spunand cu nu vrea sa "boxeze cu un jambon".

Promotorii romanului chiar l-au eliminat din calcule pe Stevenson pentru un meci in 2012, insa, din cate se pare, Jean Bedard s-a razgandit dupa ce "Mister KO" a pierdut centura in fata lui Carl Froch.

"Superman" a fost partenerul de antrenament al lui Bute la un moment dat si chiar a reusit sa-l trimita la podea pe sportivul nascut la Pechea.

18 victorii si o infrangere are Adonis Stevenson la profesionisti.

Sursa:ziare.com

Foto: sportrevolution.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii