ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-09-2014, ora 13:23

Adrian Sobaru a fost dus la AUDIERI la PARCHET. Risca ani de inchisoare

Articol de Cristian Amariei
Adrian Sobaru a fost dus la Parchet pentru a fi audiat de cattre procurori, urmand sa decida daca vor cere instantei arestarea lui preventiva sau daca va fi cercetat sub control judiciar.

Adrian Sobaru a fost dus la audieri la Parchet, dupa ce ieri a fost retinut pentru 24 de ore de catre Politie. Acesta risca 7 ani de inchisoare.

Miercuri, la ora 14 si 20 de minute, Adrian Sobaru a intrat in fortat, dinspre Piata Victoriei, in bariera de la una dintre cele doua porti centrale ale curtii Guvernului - folosita de obicei de demnitari la iesire. Jandarmii care pazesc obiectivul l-au imobilizat. Potrivit martorilor, Sobaru a opus rezistenta si le-a strigat: ,,Va place cum arata tara asta?". Unul dintre paznici a povestit cat barbatul mirosea a combustibil.

Adrian Sobaru este cercetat de Politie pentru distrugere, dar si pentru patrunderea neautorizata in incinta unui obiectiv de importanta deosebitat. Daca se dovedeste ca mirosul de combustibil de pe hainele lui si din masina cu care a patruns in incinta guvernului au legatura cu intentia de a provoca un incendiu chiar in curtea guvernului, atunci incadrarea juridica s-ar putea sa fie pentru infractiuni mult mai grave.

In paralel la Guvern, anchetatorii au inceput sat stranga probe. Masina lui Adrian Sobaru, de tip Dacia Break, a fost preluata de autoritati.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii