A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835250.9623.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adrian Nastase, condamnat la 4 ANI de inchisoare cu EXECUTARE. Dana Nastase, 3 ANI de inchisoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2014, ora 16:32

Adrian Nastase, condamnat la 4 ANI de inchisoare cu EXECUTARE. Dana Nastase, 3 ANI de inchisoare

Articol de Cristian Amariei

VERDICT FINAL in Dosarul Zambaccian. Adrian Nastase, fostul premier, a fost condamnat, luni, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru santaj si luare de mita in forma continuata. In acelasi dosar, sotia sa, Daniela Nastase, a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la luare de mita. Decizia instantei este definitiva.

Sentinta definitiva in dosarul Zambaccian, in care Adrian Nastase a fost acuzat de fapte de coruptie, a fost data luni, de judecatorii ICCJ. Adrian Nastase a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. In acelasi dosar, Daniela Nastase, sotia fostului premier, a primit o condamnare de 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la luare de mita.

In prima instanta, fostul premier a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita.

Adrian Nastase este acuzat in acest caz ca, in perioada 2002 - 2004, in calitate de premier, ar fi primit, in mod direct si prin intermediul sotiei sale, Dana Nastase, foloase necuvenite in valoare de aproximativ 630.000 de euro la cursul de schimb 2002/2004. Aceste foloase constau in contravaloarea unor bunuri importate din China si cheltuielile aferente acestor importuri, precum si contravalorea unor lucrari efectuate la imobilele lui Nastase din localitatea Cornu si din Bucuresti.

Integral pe realitatea.net

Foto: ziaruloval.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii