ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-04-2015, ora 10:33

Adrian Mutu si Sabin Ilie s-au luat la bataie intr-un bar

Articol de Madalina Irimia
Adrian Mutu, ajuns la 36 de ani, n-a scapat de metehnele de pusti teribilist. Potrivit celor de la Wowbiz, fostul star al Nationalei a transformat din nou carciuma in ring de box, unde si-a impartit pumni cu Sabin Ilie.

Scandalul ar fi inceput de la Mutu, care i-a spus lui Sabin ca fratele sau, Adrian Ilie, nu a reprezentat mare lucru in fotbalul romanesc, moment in care a inceput si bataia. S-au impartit pumni si picioare, in urma carora "Briliantul" s-a ales cu buza sparta, iar Sabin Ilie cu mai multe vanatai la ochi.

Cei doi fosti fotbalisti sunt cunoscuti ca fiind scandalagii. Cand juca in Italia, Mutu a bagat in spital un chelner, iar Sabin Ilie a comis-o si el acum 3 ani, cand si-a bruscat sotia in plina strada.

Adrian Mutu si fratele lui Adrian Ilie s-au batut intr-un club. "Totul era bine si frumos, pana cand au inceput sa se imbete si vorbeasca de fotbal. Cei doi s-au tot contrazis, iar totul a degenerat. Mutu a inceput totul. I-a zis lui Sabin Ilie ca fratele sau, Adrian Ilie, nu a fost mare fotbalist si ca nu a realizat nimic pentru fotbalul romanesc. Sabin n-a mai rezistat si a sarit la bataie. S-au lovit in ultimul hal, Mutu s-a ales cu buza sparta, iar Sabin - cu niste vanatai pe la ochi. A fost meci egal, ca sa zic asa. Oricum a fost un scandal urat rau de tot", a povestit unul dintre martori pentru Kanal D.

Foto: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii