A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756814.8106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adio taxa auto. Te costa 45 de dolari ca sa nu mai dai nimic la stat, indiferent de vechime sau emisii de noxe. Marea intrebare: vor fi si guvernele de acord?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
07-08-2013, ora 12:35

Adio taxa auto. Te costa 45 de dolari ca sa nu mai dai nimic la stat, indiferent de vechime sau emisii de noxe. Marea intrebare: vor fi si guvernele de acord?

Articol de Madalina Irimia

Inventia care omoara masinile electrice chiar la inceputul erei lor.

Kickstarter, o fundatie online care are 4,6 milioane de membri activi, a finantat peste 45.000 de proiecte din 2009 incoace, din donatii de 735 milioane dolari. Orice proiect este viabil, fie ca vorbim de arta, masini, jocuri si orice tehnologie.

Cei care sunt finantati isi patenteaza inventiile si au toate drepturile de exploatare si comercializare. Proiectele pot fi gandite si dezvoltate chiar de membrii activi, care la randu-le pot finanta alte proiecte.

CO2tube este un exemplu Kickstarter, probabil inventia anului, a ultimilor ani si a anilor ce vin. Productia de masini electrice si cea de diverse surse de alimentare in afara de combustibili fosili sunt in pericol sa dispara foarte rapid.

Integral pe incont.ro

Foto: truckandvan.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii