A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661660.4585.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Adevarul despre spagatul senzational al lui Van Damme. Cum a fost realizata reclama
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-11-2013, ora 12:07

Adevarul despre spagatul senzational al lui Van Damme. Cum a fost realizata reclama

Articol de Madalina Irimia

Este sau nu reala cascadoria lui Jean-Claude Van Damme in ultima reclama pentru Volvo, care a cucerit internetul la finalul saptamanii trecute?

Asta s-au intrebat atat fani ai actorului cat si pasionatii celebrei marci de masini.

Actorul, in varsta de 53 de ani, a devenit o senzatie pe retelele de socializare dupa ce a aparut in reclama facand spagatul intre doua TIR-uri.

Clipul s-a viralizat imediat asa ca cei de la Volvo s-au vazut nevoiti sa explice faptul ca ce a facut Van Damme e cat se poate de real, relateaza The Wall Street Journal.

"Cascadoria este reala si a fost realizata din prima incercare la filmari. Este riscanta, insa am fost in control pe toata durata ei. Actorul nu a fost pus in pericol in niciun moment" a povestit Anders Vilhelmsson, PR manager, Volvo.

Cum a fost realizata reclama? Starul de arte martiale a fost sustinut cu ajutorul unor sfori de siguranta care nu sunt vizibile in film. Fiecare picior al sau a fost amplasat pe o mica platforma construita in spatele oglinzilor retrovizoare ale masinilor.

"Picioarele nu au fost legate, insa corpul sau a fost sustinut de sfori de siguranta, pentru a nu cadea si a-si pierde viata. Nu am vrut sa fim responsabili de moartea celui denumit Muschii din Bruxelles" a explicat Anders Vilhelmsson.

Reclama denumita "Epic Split" promoveaza Volvo Dynamic Steering, un sistem inovator dezvoltat de producatorul de automobile si autocamioane si a strans din momentul lansarii pe Youtube peste 22 de milioane de vizualizari.

Reclama a fost filmata de Nilsson pe o pista izolata, situata in afara Madridului. Actorul a exersat cascadoria alaturi de echipa de filmari timp de 3 zile, insa filmarea propriu-zisa a cascadoriei a durat 15 minute.

De ce l-a ales Volvo pe Jean-Claude Van Damme? "Stiam ca testul suprem ar fi ca o persoana sa stea in spagat in timp ce camioanele merg cu spatele. Singurul care putea sa faca asta e Van Damme" a povestit Vilhelmsson.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: anewhype.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii